ALERT! Adakah anda usahawan yg ZERO? Baru 1-2 tahun? Sales pun belum cecah 4-5 angka? Tak tahu mcm mana nak buat? Rasa buntu, stress sampai nak giveup?

Formula “FROM ZERO” Ini Bkn Saja Bkl Buatkan Bisnes Anda Jd Pilihan no1 Dlm Market, Tapi Juga Bkl Meningkatkan Traffic, Lead & Sales Bisnes Anda Secara Mendadak, Dlm Masa Kurg Dari 6 Bulan, Walaupun Knowledge & Experience Anda Totally ZERO! 

WARNING! Jgn buang masa scroll laman ini kerana anda DILARANG untuk dptkan formula ini jika bisnes anda dah konsisten generate sales 4-5 angka sebulan, dah ‘tapau’ jauh pesaing2 lain dan dah 'khatam' bisnes fundamental, sales & marketing!

DATE:

3 JULY 2021 (SABTU)

TIME:

8.00 AM - 10.00 PM

VENUE:

VIRTUAL ONLINE SESSION

Top 3 Secret - Fast Game Changer!

#1 - POWER OF DEMAND
Produk demand, market research, market share – Ini semua perkara asas yg anda perlu ketahui sblm masuk dlm pasaran. Yg dah ada produk atau masih mencari, anda wajib ketahui rahsia ini!

#2 - "MISSING"  STRATEGIES
Cara pantas utk 'cetak' 1st 4-5 figures sales dgn strategy sales & marketing yg plg mudah, simple & cepat resultsnya. Sgt sesuai untuk mereka yg tak ramai followers dan takde bajet yg besar!
#3 - BUSINESS FUNDAMENTAL
Ketahui rahsia psikologi dalam bisnes, bagaimana nak lebih 'win', lebih professional dan lebih trusted dari competitors anda, walaupun bisnes anda masih baru setahun jagung!

Lily Wahab

MMG

Dari sales static. Awal PKP jatuh teruk.. Lepas apply ‘strategy secret’ ni terus naik berganda2
Benda stuck 3 tahun, berubah result dalam masa 2-3 bulan sahaja walaupun dalam musim PKP.. Apa yg buatkan grow lebih 100% ni? -Lily wahab

Fikri 

Hijab By Hanami

Dulu stuck tak tau nak mula dari mana.. Tapi sekarang ‘terpaksa’ dan untung besar dan grow laju bila sales bulanan cecah 7 angka dengan ‘secret weapon’ yang di apply. Lagi terceyduk bila agent dah cecah 1,500 orang.. mantap! – Fikri

Amirah Syamimi

Demica

Antara anak didik sy yang bagus dalam leadership dan naik laju! Sales dari 100k++ makin naik sampai jadi 709k sebulan, then now 1.1 juta, now lebih 2 million.. Masuk radio dan ada lebih 100 billboard bakal dipacakkan! Tahniah! - Amirah Syamimi

Bisnes Mereka Semuanya Terpaksa Jadi "Most Wanted" Selepas Kuasai Formula "FROM ZERO" Ni..

Awin Zulkifli

Gebu Glow

Awin Zulkifli, anak murid yang membanggakan. Mula bisnes dia FROM ZERO, mulanya tak yakin dengan cara marketing sendiri. 

Selepas berguru,AWIN mula grow bisnes dia dgn ZERO COST marketing. SALES dia kini cecah RM800k! Dia berjaya rekrut lebih ramai agent. Dari situ result berubah dengan laju!

Dulu rolling stock 1-2 ribu sahaja, baru-baru ni AWIN dah tingkat ke 20k stock bulanan dia. 

Naomi

Leedee

“Saya memang dulu main langgar saja bisnes ni Sifu, ads launching apa semua tu”. Itulah yang dialami oleh Naomi Nad, gadis dari Sabah ni

Bermula dengan zero knowledge 2 tahun lepas, main redah je. Tak ada mentor pula tu! Lepas dah berguru 2019 dan belajar dari buku sifuBad, masuk kelas-kelas, barulah dia sedar ada banyak kesilapan. 

Kini bisnes Leede dah grow dengan laju, ada agent yang ramai, dan dia lebih tahu untuk manage bisnes. Paling membanggakan, Naomi kini berada didalam circle CEO SifuBad. Tiada apa yang mustahil!

Scha Fauzi

Yuki

“PEMBEKAL TUDUNG TANPA LABEL”.. Dulu rajin ikut kelas2 SifuBad. Dulu bisnes dia ada masalah keuntungan. Salesnya tinggi tapi profit yang jadi masalah.

Dia rajin menuntut dan berjaya buat comeback bisnes dia. Lepas itu game dia berubah, SCHA rajin buat live, dgn ZERO COST marketing juga dia fokus pada strength dia grow bisnes dia.

Bukan biasa2, YUKI HQ sekarang dah mula pimpin 600 founder2 dibawah brandnya sendiri!

Izinkan Saya Untuk Bantu BANGKITKAN & TONJOLKAN Bisnes Anda 7-9x Ganda Seperti Mereka..

Saya faham, sebagai usahawan yg baru nak bermula, lagi2 di musim pandemic ini mmg agak mencabar untuk bersaing dgn competitors yg lebih ‘otai’ dalam market. Mereka mungkin lebih ramai followers, lebih byk experience dan lebih dikenali ramai, of course mudah untuk close sales..


Belum campur lagi dgn competitors2 yg baru masuk, yg makin ramai, tumbuh bak cendawan! Ada yg siap buang harga, ada yg tiru2 idea strategi, buat fake produk, main taktik kotor... Habis rosak market! Yg membuatkan semakin sukar utk kita menjadi pilihan no2, no3 atau no5.. No1? Jauh sekali! Sebab terlalu byk pilihan yg ada.. 


Ingatkan bile berniaga ni sepatutnya dpt lah rasa hidup lebih selesa sikit, dpt duit sikit, hidup pun lebih better.. Tapi, mcm tak pulak! Lg struggle, pening dan stress adalah.. Rasa mcm tersalah buat pilihan plak!


Its ok... Tenang... Jangan risau!


Saya dah temui 1 'formula' khas, yg mampu buatkan anda untuk bangkit dgn jauh lebih dahsyat dlm masa yg singkat ini! Inilah secret-weapon yg telah saya kongsikan pada alumni SifuBad, yg buatkan mereka jadi lebih menonjol, lebih 'most wanted' dan lebih bijak untuk counter situasi yg tak dijangka! Adakah anda dah bersedia untuk ketahuinya?


Memperkenalkan....

NEW ARRIVAL! Formula "FROM ZERO" 2021...

Item 1 : E-Ticket "From Zero"

Total Value : RM997

Sepanjang kelas yg lebih 12 jam ini, anda bakal didedahkan dgn mcm2 strategi, teknik dan taktik yg plg relevan, mudah apply dan cepat resultsnya!  

Inilah antara PRICELESS TOPIC yg bakal dikupaskan selama 1 hari dari pagi-malam.. :-

  • Product Demand..
  • Market Research..
  • ​Secret Weapon..
  • ​Influencing Copywriting..
  • ​Impactful Marketing From Zero..
  • ​Secret Sales From Zero..
  • ​Formula & Fundamental Bisnes..
  • ​Golden Tips by Alumni sifuBad..

Item 2 : E-Workbook

Total Value : RM300

Untuk lebih mudah faham dan lebih efektif dalam pembelajaran nanti saya cadangkan anda untuk dapatkan workbook ini supaya anda boleh take note segala input yang dikongsikan oleh sifu Jamal dalam ruangan yg disediakan.

Saya yakin dengan workbook ini anda akan berikan komitmen yang lebih tinggi dan serius! Bukan tu jer, anda juga boleh semak semula dan rujuk point-point penting dalam workbook nanti, apabila anda tgh lost atau tak tahu apa nak buat.

Item 3 : [Bonus] E-Video "Bisnes Start-up From Zero" 

Total Value : RM197

Sebagai permulaan untuk masuk kelas "FROM ZERO" yg lebih dahsyat ini, anda wajib ketahui apakah perkara2 basic dan foundation dlm bisnes. 

Lebih dari 5 asas bisnes yang anda perlu ketahui dalam e-video ini untuk lebih memahami setiap satu point yang dikupaskan.

Item 4 : [Bonus] Pre Session 

Total Value : RM497

Sebelum bermula kelas online, anda akan bertemu dgn Sifu Jamal ! Sepanjang sesi ini, anda akan lebih mengenal Sifu Jamal (salam perkenalan), anda juga akan di ‘brain-wash’ utk lebih positif, laju dan maju!

Saya jamin, sblm anda hadir ke kelas online nnti, anda betul2 dah menjadi org yg sgt luar biasa!

Tentukan Nasib Bisnes Anda, Sama ada Nak Kekal ZERO, 'Dipulau' Oleh Pesaing & Pelanggan atau Ubah Jadi No.1!  

PAKEJ VIP

Bernilai RM1,991!

  • ​#1 - E- Ticket Virtual Online Access "From Zero" : Full day 1 (8AM - 6PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • #2 - E-Workbook "From Zero" - By PDF
  • ​#3 - [Bonus] E-Video "Bisnes Start-up From Zero"
  • ​#4 - [Bonus] Pre Session 
RM200
RM70
RM50

(LAST CALL! BAKAL DITUTUP DLM MASA 24JAM LAGI..)

"Kalau RM50 Pun Anda Rasa Mahal Utk Invest Pada Bisnes & Diri Anda Sendiri.. Sorry, Anda Belum Betul2 Komited & Bersedia Lagi Nak Ubah Nasib Bisnes Anda.." 

PAKEJ BASIC

Bernilai RM997!

  • ​#1 - E- Ticket Virtual Online Access "From Zero" : 1/2 day (8AM - 1PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • #2 - [Bonus] Pre Session 
  • #3 - [Bonus] E-Video "Bisnes Start-up From Zero"
  • #4 - E-Workbook "From Zero" - By PDF 

*REMINDER - Tiket PERCUMA ditutup malam ini tepat jam 11:59PM, Isnin

RM100
FREE!

(Terhad 999 orang terawal!) 

"Yg Nak Kuota Tiket FREE Ni Sbb Dia Xde Langsung Saving Atas RM50! Amek La Kuota Free Tu, Cuma Xde Workbook, Kelas Setengah Hari Jer, Xde Evideo, Xde Online Courses. Sorry To Say Lah.. Biasanya Yg Amek Free Ni Tak Join Pun, Sbb Xde Komitmen! Sembang Kencang Jer!. Gudluck =)"

Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Class "From Zero"?
HOTLINE:
0182939404 (Cik Hidayah)
0169833219 (Cik Afzan)
0178554620 (En Zahil)
0 111785 2763 (Cik Shasha)
Hakcipta Terpelihara SifuBad Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com

FROM ZERO © 2021 - All Rights Reserved, SifuBad Sdn Bhd

Hotline : 0182939404

E-mail: sales@sifufbads.com

Siapa SifuBad ?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.
Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!
Adakah anda orang yang seterusnya?…

Connect With SifuBad on Social Media: